Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Ardıçlı satışları devam ediyor

Meydan Ardıçlı projesi İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan projelerden birisidir. Özyurtlar Holding ve Bahas Holding’in ortaklığı ile hayata geçirilen projede anahtar teslim dairelerin satışlarına devam edilmektedir. ‘Hayalleri meydana getirdik’ sloganı ile başlatılan proje hakkında detaylar ve fiyat bilgisi haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Meydan Ardıçlı projesi 12.ooo metrekarelik alana sahiptir. Bu alanda toplam 1681 daire yer almaktadır. Daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3, 5+1 ve 4, 5+1 olarak hazır bulunmaktadır. 41 metrekare kullanım alanına sahip 1+0 dairelerde salon+mutfak, hol ve banyo vardır. 66 metrekare kullanım alanında olan 1+1 daireler salon+mutfak, oda, hol ve banyodan oluşmaktadır. 2+1 daireler 100 metrekare ile 133 metrekare arasındadır. Bu dairelerde salon+mutfak, 2 oda, hol, 2 banyo ve balkon bulunmaktadır. 3,5+1 daireler 175 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerde salon ve mutfak ayrı olarak yer almaktadır. Bunlara ek olarak 3 adet oda, hol, 2 banyo ve balkon bulunmaktadır. Projenin en geniş daireleri 4,5+1 ‘ler 225 metrekare ile 228 metrekare arasında kullanım alanına sahiptir. En geniş dairelerde salon, mutfak, hol, 4 oda, 3 banyo, balkon ve bir adet de hizmet odası yer almaktadır. Binalarda hidrofor, jeneratör, su deposu, ses ve ısı yalıtımı mevcuttur.

Meydan Ardıçlı sosyal donatıları ve konum avantajları

Projede hem yetişkinlerin, hem çocukların keyifli vakit geçireceği sosyal alanlar yer almaktadır. Amfi tiyatro, havuz, fitness salonu, buhar odası, basketbol sahası, sauna, hamam, yürüyüş parkuru öne çıkan sosyal alanladır. Ayrıca çocukların da güvenle oyun oynaması için oyun parkı yer almaktadır. Site içinde araçları park etmek için hem açık, hem kapalı otopark bulunmaktadır. Bunlara ek olarak misafir otoparkı da mevcuttur. Güvenlik için 7/24 çalışan kameralar ile kapalı devre güvenlik sistemi mevcuttur. Site giriş çıkışlarında araç tanıma sistemi mevcuttur.

Meydan Ardıçlı ulaşım noktasında avantajlı bir yere sahiptir. Proje Akbatı Mall’a 1 kilometre, İstinye Liv Hospital’a 800 metre, Aqua Dolphin’e 2,7 kilometre, Esenyurt Üniversitesi’ne 3,1 kilometre uzaklıktadır.

Satışı devam eden projede şu anda 1+1 net 46 metrekare daireler 2.871.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için 0850 460 90 70 numaralı telefon aranabilir.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayın