Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Eryaman projesinde eşyalı daireler

Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat tarafından ortaklaşa yürütülen Meydan Eryaman projesinin 2020 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projede, 96 adet 3+1 daire, 454 adet 2+1 daire ve 51 adet mağaza bulunuyor. 17 bin 700 metrekarelik arsa alanı üzerine kurulan proje; konut, ofis ve ticari birimleri içinde barındırıyor. 598 adet otoparkı bulunan projenin 17 bin 700 metrekarelik arsa alanının 5 bin metrekaresi peyzaj alanıyken bir 5 bin metrekaresi ise sosyal alandan oluşuyor.

Meydan Eryaman projesindeki daire seçenekleri nelerdir?

Meydan Eryaman projesinde 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunurken 2+1 daireler 70.54 metrekare ve 78.85 metrekare olmak üzere iki ayrı seçenekle sunuluyor. 3+1 daireler ise 93.36 metrekare olarak inşa ediliyor. Dairelerin balkonu geniş ve kapalıdır.

Meydan Eryaman projesi, konut satın alan müşterilerine; masa, mutfak tezgahı, dolap takımı gibi eşyaların yanı sıra üçlü ankastre fırın davlumbaz ocak seti veriyor.

Projenin olanakları neler?

5 bin metrekare genişliğinde yeşil alanı ve bu alanda bulunan estetik yapıları, süs havuzları, kamelyaları, dış mekân mobilyaları, 201 adet açık ve 397 adet kapalı olmak üzere toplam 598 otoparkı, site içi kolay ulaşımı, kolay ulaşılabilen ticari mekânları, merkezî kablolu televizyon hattı ve uydu TV altyapısı, merkezî sıcak su ve doğalgaz hattı projenin sunduğu olanaklardan sadece bazılarıdır.

Projede yer alan sosyal imkânlar

Projede yer alan çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkuru, açık fitness alanları ise site dışına çıkmadan sosyalleşmeyi sağlıyor.

Projedeki konutların fiyatı nedir?

Kişiye özel ödeme planı sunulan projedeki 2+1 daire tipleri 209 bin liradan başlarken 3+1 daire tipleri ise 349 bin liradan başlıyor.

Projenin konumu

Proje; İstanbul, Samsun, Konya ve Eskişehir yollarının kesiştiği Susuz Kavşağının yakınında bulunuyor. Optimum AVM’ye yürüme mesafesi 15 dakika olan projenin Cumhuriyet Hatıra Ormanı’na da kısa bir mesafede yer alıyor.

Göksu Mahallesi, Ertuğrul Bey Caddesi Eryaman / ANKARA adresi üzerinde bulunan projenin detaylarını +90(312) 234 10 10 numarasını arayarak öğrenebilirsiniz.