Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Suites Kadıköy satışa sunuldu

Meydan Suites Kadıköy konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini beklemektedir. Proje, Alkaş Yapı tarafından Yalova Merkez’de hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar son derece modern ve lüks donanımlara sahip dairelerden oluşmaktadır. Bunun dışında proje pek çok sosyal olanağı da bir arada sunmaktadır. Projenin ne gibi imkanlar sunduğunu, Daire fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi, konut projesinin nerede hayata geçirildiğini öğrenmek için ve daha detaylı bilgiye sahip olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz…

Meydan Suites Kadıköy Projesi Sahiplere Neler Sunuyor?

Konut projesi 3 bloklu bir site içerisinde yer almaktadır. Yalova Merkez, Kadıköy Mahallesi üzerindeki 17 bin metrekarelik inşaat alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki farklı tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Yalova konut projesinde zengin sosyal olanaklar ön plana çıkmaktadır. Proje kapsamında daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Dairelerde vestiyer, ebeveyn banyosu, klima, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar bulunmaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından son derece zengindir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, yeşil alanlar, bay-bayan fitness merkezi gibi imkanlar mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, cafe, yürüyüş alanları, amfi, alışveriş caddesi, 7/24 güvenlik ve resepsiyon hizmetleri de bulunmaktadır. Yalova’da hayata geçirilen konut projesi 84 daireden meydana gelmektedir. Proje, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 2 farklı daire tipinden oluşmaktadır.

Yalova Kadıköy projesinde fiyatlar nasıl?

Yalova konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

130 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 1 milyon 700 TL,

151 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 100 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca daireler lansman fiyatlarıyla satıştadır.

Proje Nerede Hayata Geçiriliyor?

Konut projesi Yalova’nın Kadıköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Yalova şehir merkezine yalnızca 4 dakika uzaklıktadır. Proje, Yalova otobüs terminaline 5 dakikalık mesafedeyken, İdo deniz otobüsleri iskelesine de 10 dakikalık mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0226 303 03 33 ve 0552 805 03 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…