Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Suites Yalova ayrıcalıklı lokasyonuyla satışta

Meydan Suites Yalova  konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Yalova’nın Merkez İlçesinde yükselen proje Alkaş Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar kaliteli işçiliğe sahip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Meydan Suites Yalova Farklı Konseptiyle Geliyor

Site içerisinde bulunan proje, Yalova Merkez, Kadıköy Mahallesi üzerindeki 49 bin 350 metrekarelik inşaat alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört farklı tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Yalova konut projesinde otel konsepti de dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Dairelerde vestiyer, ebeveyn banyosu, klima, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar bulunmaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından son derece zengindir. Site içerisinde kapalı-açık yüzme havuzu, yeşil alanlar, hamam, sauna, fitness merkezi gibi imkanlar mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, cafe, yürüyüş alanları, amfi, alışveriş caddesi, 7/24 güvenlik ve resepsiyon hizmetleri de bulunmaktadır. Konut projesi 104 daire, 19 ticari ünite ve 106 odalı otelden meydana gelmektedir. Proje, 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 olmak üzere 4 farklı daire tipinden oluşmaktadır.

Yalova Konut Projesinde Daire Fiyatları Hakkında Bilgi

Yalova konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1 dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Fiyatlar 2 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca daireler lansman fiyatlarıyla satıştadır.

Yalova konut projesi konumu nedir?

Konut projesi Yalova’nın Kadıköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Setur Yalova Marinaya 10 dk, otobüs terminaline 5 dk mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0226 303 03 33 ve 0552 805 03 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…