Kategoriler
Dekorasyon

MG Sıcak Su Kazanı Rönesans projelerinin tercihi oldu

Türkiye ısıtma sektörünün lider sanayi kuruluşlarından Mimsan, yüksek verimli ve tasarruflu kazan telnolojileri ile Rönesans Holding’in yapımını üstlendiği projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Mimsan’ın %95 yanma verimi sağlayan çevreci teknolojisi “MG Sıcak Su Kazanı”, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde ve Sakarya Gaz Sahası projesinde hem enerji verimliliği sağlayacaktır. Hem de atmosfere salınan atık gaz oranını düşürerek, çevre dostu bir çözüm sunacaktır. Mimsan, ileri teknolojisi ve mühendislik gücüyle ısıtma sektörünün lider markasıdır.

Yüksek verimli kazan teknolojileri ile Rönesans Holding’in prestijli projelerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.   Mimsan son olarak; Rönesans Sağlık Yatırım’ın yapımını üstlendiği Gaziantep Şehir Hastanesi ve Rönesans Endüstri tarafından inşaatı başlatılan Sakarya Gaz Sahası’nda yerini aldı. Türkiye’nin sağlık alanında dünya standartlarını yakalayabilmesi amacıyla hayata geçirilen ve ‘Kamu Özel Ortaklığı’ (Public Private Partnership – PPP) projesi olan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin ısıtma sistemlerinde ve Türkiye’nin en büyük doğal gaz keşfi olan Sakarya Gaz Sahası’ndaki mekanik enstrümantasyon temin işinde Mimsan’ın çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği ile ön plana çıkan MG Model Sıcak Su Kazanları tercih edildi.

MG Sıcak Su Kazanı yüksek verim sağlıyor

Mimsan; Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş. ile Meridiam Eastern Europe SARL tarafından inşa edilen 1.875 yataklı hastaneye; entegre ekonomizörlü ve 2000 kw kapasiteli 4 adet MG Model Sıcak Su Kazanı verilecektir. Sakarya Gaz Sahası projesine ise 2 adet 1250 kw, 2 adette 2300 kw olmak üzere toplam 4 adet MG Model Sıcak Su Kazanı ile hizmet verecek.

Çevreci çözüm

MG Model Sıcak Su Kazanı Mimsan, %95 yanma verimi sağlamaktadır. Ayrıca yüksek verimli ve tasarruflu çözümler sunmaktadır. Ayrıca yatırım maliyetinin 5 yıl içerisinde geri dönüşünü sağlamayı taahhüt ediyor. MG Sıcak Su Kazanı, yüksek verimli teknolojisi ile tasarruf saplamaktadır. Ayrıca atmosfere salınan atık gaz oranını da düşürerek, çevre dostu bir çözüm sunmaktadır.

Uzaktan yönetim avantajı

Ulusal ve uluslararası normlara uygun olarak üretilen MG Sıcak Su Kazanı uzaktan kontrol edilip, yönetilebiliyor. Kazan suyu çıkış sıcaklığı da dış hava sıcaklığına göre kazan kontrol paneli üzerinden ayarlanabiliyor. Böylece cihaz, çalışması istenilen saatlerde konfor şartlarına uygun olarak çalıştırılabilmektedir. Diğer saatlerde ise ekonomi moduna alınarak, tasarruf edilmesi sağlanıyor.

Diğer güncel haberler için tıklayınız…