Kategoriler
Proje Haberleri

Mgka Villaları Talas satışa sunuldu

Mgka Villaları Talas konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Talas İlçesinde yükselen proje MGKA İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Talas İlçesi Yukarı Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Talas villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villa içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi olanaklar sunulmaktadır. Bunların yanı sıra teras, görüntülü diafon, yangın ve hırsız alarmı gibi donanımlar da mevcuttur.

3 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede kamera sistemi, otopark, güvenlik, oyun parkı gibi olanaklar sunulmaktadır. Talas villa projesi kapsamında toplam 3 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 8+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar 504 metrekarelik alana sahiptir. Brüt ise 404 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Mgka Villaları Talas fiyatları ne kadar?

Kayseri villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

504 metrekare brüt alana sahip 8+1 villalar 3 milyon 360 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Mgka Villaları Talas nerede yer alıyor?

Villa projesi, Talas’ın en gözde yerlerinden olan Ali Dağ 360 Cafe karşısında konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(541) 582 38 32 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…