Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Mia Garden Kartepe satışları devam ediyor

Mia Garden Kocaeli Kartepe ilçesinde yer almaktadır. Farklı büyüklüklerde çok sayıda daireden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Proje Akhel Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Dairelerin özellikleri, projenin detayları, daire satış fiyatları ve daha fazlası haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Mia Garden toplam 2.600 metrekare proje alanına sahiptir. Projede toplam 42 adet daire yer almaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerin her birinde salon, mutfak ve koridorda led aydınlatmalı tavan bulunmaktadır. İç kapılar birinci sınıf malzeme ile hazırlanan özel tasarım kapılardır. Dış kapılar daha güvenli olan birinci sınıf çelik kapılardır. Dairelerin her birinde balkon vardır. Bu balkonlarda hem yazın hem kışın oturmak mümkündür. 3+1 ve 4+1 dairelerde ortak kullanım banyolara ek olarak yatak odasında ebeveyn banyosu da vardır. Banyo ve mutfak dolapları da birinci sınıf kalitede hazırlanmıştır.

Mia Garden projesinde katlar arasında iniş çıkış asansör ile sağlanmaktadır. Güvenlik için 24 saat kameralı güvenlik sistemi mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için hidrofor ve su deposu vardır. Daireler arasında ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Ayrıca her dairede gaz ve duman detektörleri vardır. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Çocukların oyun oynaması için güvenli çocuk oyun parkı vardır. Yüzme için de açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Mia Garden güncel fiyatları

Proje merkezi bir konumdadır. Cami, market, eczane, hastane, lise, ortaokul, ilkokul, fuar, şehir merkezi ve spor salonuna yakındır. Dairelerin satışları kredi kullanımına müsaittir. Anlaşmalı bankalar ile vadeli satışlar gerçekleşmektedir. Uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır.

Mia Garden projesinde yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Projedeki 2+1 daireler 100 metrekare büyüklüğündedir. Satış fiyatları 1 milyon 600 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler 200 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 2 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Son olarak 4 oda 1 salon daireler 2 milyon 300 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (553) 617 42 39 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız