Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Life Gaziemir ödeme seçenekleri

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Koç İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mia Life Gaziemir konut projesi, toplam 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 blokta 46 adet daireden meydana gelen konut projesindeki tüm daireler, 3+1 tipte olacak şekilde tasarlandı. Blokların zemin artı 5 kat şeklinde olduğu konut projesindeki dairelerin büyüklüğü 140 metrekare.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Mia Life Gaziemir konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler, 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri de mevcut. Satılık 1 adet dairenin kaldığı konut projesinden ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Mia Life Gaziemir konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, tenis kortu, Türk hamamı, yürüyüş parkuru, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, merkezi uydu sistemi ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Intercom sisteminin bulunduğu projede, ısıtma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Hilton lavabolu projede, balkon da mevcut.

Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Projede ısı ve ses yalıtımı da yapıldı.

Konut projesi nerede inşa ediliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, Gaziemir tren istasyonuna 2,3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Konut projesi, Adnan Menderes Havalimanı’na da yakın bir noktada bulunuyor.

Mia Life Gaziemir konut projesi, Irmak Mah. 38/35 Sok. No: 3 Gaziemir/İzmir adresinde hayata geçiriliyor. Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0232 220 47 48 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.