Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Miacasa Alanya yüzde sıfır faizle satışta

Miacasa Alanya projesi, Antalya’nın Alanya ilçesinde yer almaktadır. MIA Invest tarafından hayata geçirilmektedir. Alanya’nın ilk evcil hayvan oyun alanı barındıran projesidir. Sahile 700 metre mesafede özel plajı bulunan projenin özellikleri, daireler hakkında detaylar ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Miacasa, tamamı dairelerden oluşan bir konut projesidir. Tek blokta toplam 30 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 1+1’den 3+1’e kadar geniş seçeneklere sahiptir. Projede toplam 5 adet 1+1 daire bulunmaktadır. Bu daireler brüt 70, net 56 metrekaredir. 20 adet 2+1 daire vardır. Bu dairelerin brüt alanı 99 metrekare, net kullanım alanı ise 85 metrekaredir. Ayrıca 1 adet de 2+1 dubleks daire bulunmaktadır. Dairenin brüt kullanım alanı 140, net kullanım alanı 125 metrekaredir. Son olarak 4 adet dublex penthouse 3+1 daire bulunmaktadır. Brüt 174, net 160 metrekare kullanıma sahip dairelerdir. Tüm dairelerde birinci sınıf malzemeler kullanılmıştır.

Miacasa Alanya projesi hayvan ve doğa sevenler için harika bir projedir. Projede kuş yuvaları, kedi-köpek oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca site bahçesinde özel meyve ağaçları da bulunmaktadır. Her daire için üzerinde isimleri yazan biri nar biri muz olmak üzere iki adet ağaç ayrılmıştır. Muz ve nar ağaçlarına ek olarak portakal ve erik ağaçları da mevcuttur.

Miacasa sosyal donatıları ve daire fiyatları

Projede meyve ağaçlarının dışında geniş kamelyalar da bulunmaktadır. Ayrıca barbekü alanı ve çocukların eğlenmesi için çocuk oyun parkı da yer almaktadır. Yüzmek için hem açık hem kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Plaja sadece 700 metre uzaklıktadır. Plajda bir bölüm sadece site sakinleri için ayrılmış olup tamamı kumdur. Spor ve kişisel bakım için fitness salonu, sauna ve Türk hamamı da mevcuttur.

Miacasa Alanya projesi dairelerinin satışları devam etmektedir. Daire satışlarında 12 aya varan yüzde 0 faiz imkanı sağlanmaktadır. Bunun için daire fiyatının yüzde 40’ı peşin, yüzde 30’u kaba inşaat bitiminde, yüzde 20’si tapu tesliminde ve kalan yüzde 10’u da daire tesliminde yapılmaktadır. Şu anda 1+1 daireler 1 milyon 660 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 2+1 daireler ise 2 milyon 500 binden başlamaktadır. Dairelerin 2022 Eylül sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0555 072 04 23 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız