Kategoriler
Proje Haberleri

Midu Residence Mersin projesinde yaşam başladı

Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Fuatmorel Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Oktay İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Midu Residence Mersin konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Konut projesi Fuatmorel Mahallesi’nde yer alan 4 bin 135 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite malzemelerle döşenmiş olup, ebeveyn banyosu, vestiyer, giyinme odası, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda dairelerde gömme dolap, klima, bulaşık makinesi, yangın ve hırsız alarmı gibi özellikler de bulunmaktadır.

14 katlı tek blok ve 28 dairenin yer aldığı site içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı, oyun parkı, fitness salonu, sinema ve dijital oyun salonu gibi sosyal alanlara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra proje kapsamında kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, jeneratör, güvenlik, kapıcı gibi hizmetlerde sunulmaktadır. Midu Residence Mersin konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 240 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır.

Midu Residence Mersin Daire Fiyatları Ne Kadar?

Mersin konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

240 metrekare brüt alana sahip 4+1 daireler ise 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Mersin’in en gözde yerlerinde Yenişehir’de konumlandırılmıştır. Ayrıca proje, şehir merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları, ulaşım araçları gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0324 473 22 44 ve 0552 502 10 01 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…