Kategoriler
Proje Haberleri

Mihmandar Konakları Yalova’da yükseliyor

Mihmandar Konakları projesi modern mimari yapısı ve farklı alternatifler sunan konut tipleri konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Cevlan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 4 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 117 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Cevlan İnşaat güvencesi ile yükselen projede her biri 5 katlı olmak üzere 4 adet blok yükselmektedir. Bloklarda toplam 117 adet modern daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise 46 metrekare ile 201 metrekare arasında değişmektedir. Üstelik proje konutların yanı sıra ticari alanlarda mevcuttur. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site içerisinde ailenizle birlikte vakit geçirebileceğiniz sosyal alanlar bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla beraber konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Mihmandar Konakları konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Çınarcık İlçesi Çamlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yalova Armutlu yolu üzerinde yer alan proje doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik bu konutlar benzersiz bir deniz manzarasına sahiptir.

Mihmandar Konakları fiyatları ne kadar?

Mihmandar Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 505 099 48 71 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…