Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Milenyum City satışları başladı

Milenyum City Mersin İçel’de hayata geçirilen bir projedir. Zeynel Özdiker İnşaat tarafından inşa edilmektedir. Tamamı geniş ve ferah dairelerden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Milenyum City projesi toplam 14 mağaza ve 84 daireden oluşmaktadır. Dairelerin hepsi tek tip olarak tasarlanmıştır. Proje daireleri 4 oda 1 salondur. Salon ile mutfak dairelerde ayrı ayrı bulunmaktadır. Her dairenin kendine ait 2 adet balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Banyo dairelerde iki adettir. Bunlardan bir tanesi ortak kullanım içindir. Diğeri ise ebeveyn banyosu olup yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde ayrıca giyinme odası olarak özel bölüm bulunmaktadır. Dairelere iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Konutların ısınması merkezi ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Araç parkı içinse açık otopark bulunmaktadır.

Milenyum City projesinde sosyal alanlara da geniş yer verilmektedir. Su oyunları oynanabilecek aquapark bu alanlardan en fazla dikkat çekenidir. Ek olarak açık havuz, kapalı fitness salonu ve etüt merkezi de bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için hem açık hem kapalı oyun alanları proje içinde yer almaktadır. Site güvenliği için 7/24 güvenlik hizmetleri yer almaktadır.

Milenyum City fiyatları

Projede bulunan dairelerin hepsi aynı türdür. Bu sebeple fiyat olarak da tek fiyat uygulaması mevcuttur. Daireler 4+1 olarak tasarlanmıştır. Brüt 198 metrekare, net 138 metrekaredir. Şu an satış fiyatları 2 milyon 850 binden başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişebilir. Bu sebeple güncel fiyat bilgisi için firma ile iletişime geçmeniz gerekir. Firma ile iletişime geçmek için 0530 386 50 57 numarası mevcuttur. Bu numaradan ödeme koşulları, fiyat bilgisi ve ek olarak merak ettiğiniz bütün bilgileri alabilirsiniz.

Milenyum City projesi merkezi konumda yer alan bir projedir. Bu sebeple market, okul, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, kafe gibi alanlara yakındır. Ayrıca ulaşım imkanı da son derece avantajlıdır. Proje konumundan özel araçla ya da ulaşım araçları ile istenilen yere kolayca gidilebilir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız