Kategoriler
Proje Haberleri

Mimkon Kale Center lansman fiyatlarıyla satışta

Mimkon Kale Center projesi doğanın ve şehrin bütünleştiği noktada huzurlu ve kaliteli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mimkon Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern yapıda inşa edilen proje kapsamında 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 villa konseptine sahip konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mimkon Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje farklı bir mimariye sahiptir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 1 villa tipi konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 250 metrekare olmaktadır. Bahsi geçen proje birinci sınıf kalitedeki malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Duşakabin, kiler, vestiyer, spot aydınlatma ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Villalarda ferah yapıda teras alanları yer almaktadır.

Mimkon Kale Center konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Gündoğdu İlçesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen bu projede konutlar eşsiz doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları, semt pazarı ve spor salonları mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mimkon Kale Center fiyatları ne kadar?

Mimkon Kale Center projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 262 500 00 34, 0 532 762 54 89 veya 0 541 680 24 12 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…