Kategoriler
Proje Haberleri

Mina Naz Villaları 0.99 kredi oranı ile satışta

Mina Naz Villaları projesi ultra lüks mimari tasarımı ve modern yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MN Karasu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 2 blok ve 9 haneli müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplam 2 blok ve 9 haneli müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 254 metrekaredir. Ayrıca 3,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, müstakil yüzme havuzu, oturma alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik 15 metrekarelik kış bahçesi ve 35 metrekarelik hobi bahçesi kullanım alanlı villalar mevcuttur.

Villalar ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların giriş katında; salon, mutfak ve lavabo yer almaktadır. Birinci katında; 1 tanesi ebeveyn banyolu olmak üzere toplam 3 adet yatak odası ve lavabo yer almaktadır. İkinci katında ise; mutfak ve 50 metrekarelik teras alanı yer almaktadır. Açık teraslı olup kapatmaya uygun durumdadır. Üstelik teras havuzlu villalar da mevcuttur. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Mina Naz Villaları konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar orman ve deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mina Naz Villaları fiyatları ne kadardır?

Mina Naz Villaları projesinde 0.99 kredi oranı ile avantajlı satışlar yapılmaktadır. Peşinat ve 36 ay vade ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Bununla beraber araç takasa alınıp araç bedeli peşinat yerine sayılmaktadır. Brüt 254 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 villaların fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 473 46 50 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…