Kategoriler
Proje Haberleri

Mint Levent Olive satışları devam ediyor

Mint levent Olive konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Kağıthane İlçesinde yükselen proje MİNT firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kağıthane İlçesi Telsizler Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde pek çok olanaklara yer verilmiştir.

Proje, 2 blok ve 242 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca 1 adet de ticari ünite yer almaktadır. Proje kapsamında oyun bahçesi, aktivite alanı, koşu parkuru, lounge alanı gibi olanaklar sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde kamera sistemi, güvenlik, kapıcı, oyun parkı gibi olanaklara da yer verilmiştir. Daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır.

Mint levent Olive fiyatları ne kadar?

Kağıthane konut projesinde kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları henüz belirtilmemiştir. Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Mint levent Olive nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kağıthane’nin Telsizler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Büyükdere Caddesine, Yenikapı-Hacıosman metro hattında Levent Metro durağına, Gayrettepe Metrobüs Durağına yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra Özdilek ve Metrocity AVM’ye de yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 288 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…