Kategoriler
Proje Haberleri

Mir Villa’s Antalya satışları başladı

Mir Villa’s Antalya projesi modern mimari yapısı ve ultra lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mirodin İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan ultra lüks villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan ultra lüks villalar bulunmaktadır. Her bir villa 540 metrekare arsa içerisinde tamamen bağımsız olarak tasarlanmıştır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 380 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 340 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 adet otopark alanı mevcuttur. Üstelik müstakil açık yüzme havuzu, geniş bahçe ve zengin peyzaj alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca tüm odalarda klima soğutma sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Elektrikli panjur, soğutmalı kiler, bahçe deposu, çamaşır odası ve yüklük, bakıcı odası ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır. Yaşlılara ve engellilere uyumlu altyapı mevcuttur.

Mir Villa’s Antalya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mir Villa’s Antalya nerede yer alıyor?

Bu konut projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 030 41 63 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…