Kategoriler
Proje Haberleri

Miraç Kule Ankara’da anahtar teslim daireler

Miraç Kule Ankara’da anahtar teslim daireler satışta. Miraç Yol firması tarafından inşa edilen daireler, Ankara Yenimahalle’de bulunmaktadır. 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilen daireler çekirdek aileden geniş aileye kadar her aile tipine uygun şekildedir. Daire ve proje detayları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Miraç Kule Daireleri Özellikleri

Miraç Kule projesinde toplam 102 daire yer almaktadır. Bu dairelerden 2+1 olanları brüt 98 metrekaredir. Daire, salon, Amerikan mutfak, ebeveyn banyosu, ortak banyo, yatak odası, genç odası, çamaşırlık, balkon ve antrede oluşmaktadır. Net kullanım alanı ise 82 metrekaredir. 3+1 olan daireler brüt 110 metrekare, net olarak ise 100 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler, salon, mutfak, 2 adet genç odası, yatak odası, ortak banyo, ebeveyn banyosu, antre ve balkondan oluşmaktadır. Son olarak 4+1 dairelerin brüt alanı 200 metrekare, net kullanım alanı ise 170 metrekaredir. Geniş dairelerde 3+1 dairelere ek olarak yatak odası içinde giyinme odası yer almaktadır. Bunun dışında bir adet daha oturma odası, çamaşır odası da ek olarak yer almaktadır. Dairelerin her biri son derece modern ve zarif tasarıma sahiptir. Kullanılan renkler, odaların konumları ve büyüklükleri ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Projede kat sayısı 30 olarak belirtilmektedir. Yüksek dairelere çıkmak için insan ve yük taşımaya elverişli asansör sistemi vardır. Dairelerde merkezi ısınma sistemi ile ısınma sağlanmaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark vardır.

Proje Konumu ve Ulaşım Kolaylıkları

Miraç Kule Ankara’da konutlar dışında ticari alanlarda mevcuttur. Bu ticari alanlar günlük ihtiyaçların karşılanmasında büyük kolaylık sağlar. Ayrıca, proje merkezi konumda olduğundan hastane, okul, alışveriş merkezi gibi önemli lokasyonlara kolay ulaşım bulunmaktadır. Tüm bu önemli alanlara yaklaşık 5 dakikalık mesafededir.

Dairelerin net fiyatı ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Bilgi almak için 0312 447 98 08 no’lu irtibat telefonunu arayabilirsiniz. Verdiğimiz bilgilere ek olarak örnek daire incelemek için mirackuleankara.com adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız