Kategoriler
Proje Haberleri

Miraç Life Residance satışta

Miraç Life Residance Muğla projesi hem yatırıma hem oturuma uygun eşsiz bir konut projesi olarak sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Avrupa Life İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 486 metrekarelik proje alanı üzerinde 9 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Avrupa Life İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 386 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 3 katlı 9 dairelik bir bina yer almaktadır. Bu daireler 1 arıt 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu ve oturma alanları bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde fiber internet, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre set, asma tavan, spot aydınlatma, akrilik mutfak dolabı, granit tezgah ve mobilyalar gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Miraç Life Residance konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Söğütlüyurt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar bölgesi ve semt pazarı bulunmaktadır. Üstelik cadde üzerindeki konumu ile dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Miraç Life Residance fiyatları ne kadar?

Yapımına başlanmış olan Miraç Life Residance Dalaman projesinde her bütçeye uygun özel lansman avantajları mevcuttur. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (553) 166 22 22 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…