Kategoriler
Proje Haberleri

Miva Nefes Tokat’ta yükseliyor

Miva Nefes projesi Miva yapı firması tarafından inşa edilmektedir. Konut projesi Tokat İli, Merkez İlçesi, Güneşli Mahallesi’nde yer almaktadır.

5 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa alanı üzerinde beşer katlı iki adet konut bloğu yer almaktadır. İki adet konut bloğunda ise toplam 20 adet meskene yer verilmektedir.

Miva Nefes fiyatları ne kadar?

Miva Nefes Tokat projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4.5+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 505 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut projesi krediye uygun durumdadır.

Konut projesinin 2023 yılı sonunda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Her konut bloğunun bodrum katında daireler için 10 ile 15 metrekarelik kiler yer almaktadır. Ayrıca lobi, bisiklet ve çocuk arabası odası yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca fitness ve spor salonları yer almaktadır.

Tokat konut projesinde açık otopark alanları, güvenlikli site girişi, yetişkin ve çocuk oyun grubu yer almaktadır. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde futbol, voleybol ve basketbol sahası yer almaktadır.

Miva Nefes nerede yer almaktadır?

Söz konusu konut projesi Güneşli Mahallesi, Merkez / Tokat adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje alışveriş merkezlerine ve eğitim kurumlarına yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0850 305 6482 veya 0554 807 71 45 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…