Kategoriler
Proje Haberleri

Miyap Carmen Gaziemir Özel Fırsatlarla Satışta

Miyap Carmen Gaziemir konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir Gaziemir İlçesinde yükselen proje Miyap İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks donatılmış dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, İzmir’in Gaziemir İlçesi, Beyazevler Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İzmir konut projesinde akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır. Ayrıca teras, panjur, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklar sahiptir.

Proje 2 blok ve 50 daireden meydana gelmektedir. Projenin büyük bir kısmı kısmı peyzaj alanına ayrılmıştır. Ayrıca site içerisinde açık yüzme havuzu, kamera sistemi, oyun parkı, otopark, çocuk oyun alanları, spor alanı, güvenlik, otopark, sauna, kreş gibi olanaklar sunulmaktadır. Proje, tek bloktan meydana gelmektedir. Daireler 2+1 ve 3+1 ce 4+1 teraslı tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 131 metrekare ve 175  metrekare olarak tasarlanmıştır.

Miyap Carmen Gaziemir fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

135 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 2 milyon 50 bin TL,

175 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 585 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır.

Miyap Carmen Gaziemir nerede yer alıyor?

Konut projesi İzmir Gaziemir, Beyazevler Mahallesi yer almaktadır. Ayrıca proje İZBAN Metro istasyona ve Kent kolejine yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 202 70 10 ve 0530 897 60 98 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…