Kategoriler
Proje Haberleri

Moa Rezidans Kuşadası satışları devam ediyor

Moa Rezidans Kuşadası projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje My Max Yapı Mimarlık ve İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 105 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alan içersinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 10 kişilik asansör ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun geniş koridor, rampa ve merdiven yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Moa Rezidans Kuşadası konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi İkiçeşmelik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Moa Rezidans Kuşadası fiyatları ne kadardır?

Moa Rezidans Kuşadası projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL ile 2.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 905 02 56 veya 0 (536) 616 01 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…