Kategoriler
Proje Haberleri

Mod Atabeyi Villaları ödeme seçenekleri

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, Atabeyi Grup inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mod Atabeyi Villaları konut projesi, toplam 20 adet lüks villadan meydana geliyor.

2 katlı olarak tasarlanan konut projesinde, 5+1 tipte villa seçenekleri mevcut. Konut projesindeki villalar, 240 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Lüks konut projesinin 2020 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Mod Atabeyi Villaları konut projesi fiyat bilgisi

Henüz inşaat aşamasında bulunan konut projesindeki lüks villalar, 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün.

Mod Atabeyi Villaları konut projesi sosyal donatı olanakları

Lüks konut projesi, şık ve modern tasarımıyla alıcılardan ilgi görüyor. Proje, geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Butik bir konsepte sahip olan konut projesinde, çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede yürüyüş parkuru, açık otopark, güvenlik, sauna ve fitness gibi birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Isıtma sistemi olarak kombinin tercih edildiği konut projesinde, kameriye ve süs havuzu da mevcut. Ahşap merdivenlerin kullanılacağı konut projesinin mutfağı, ankastre beyaz eşyalarla donatılacak.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Mod Atabeyi Villaları konut projesi, Sille Ak Mahallesi, Selçuklu / Konya  adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 9 784 – +90 505 248 80 26 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.