Kategoriler
Proje Haberleri

Mod Atabeyi Villaları’nda firma bünyesinde taksit

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, Atabeyi Grup inşaat şirketi imzasıyla yapılan Mod Atabeyi Villaları konut projesi, toplam 20 adet lüks villadan oluşuyor.

2 katlı olarak hayata geçirilen konut projesinde, 5+1 tipte villa seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki villalar, 240 metrekare büyüklüğe sahip olarak hayata geçirildi.

Lüks konut projesinin 2020 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Mod Atabeyi Villaları konut projesi ödemesi

Henüz inşaat aşamasındaki konut projesindeki villalar, 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olunabiliyor.

Mod Atabeyi Villaları konut projesi sosyal donatı özellikleri

Butik konseptli projede yürüyüş parkuru, açık otopark, güvenlik, sauna ve fitness gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Isıtma sistemi olarak kombinin kullanıldığı konut projesinde, kameriye ve süs havuzu da var. Ahşap merdivenlerin kullanılacağı konut projesinin mutfağında ankastre beyaz eşyalar yer alacak.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesinin konumu hakkında bilgi

Mod Atabeyi Villaları konut projesi, Sille Ak Mahallesi, Selçuklu / Konya  adresinde inşa ediliyor. Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 444 9 784 – +90 505 248 80 26 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.