Kategoriler
Proje Haberleri

Modalina Bergama satışları başladı

Modalina Bergama projesi lüks yaşam alanları ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İzmir’in Bergama İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje İmar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İmar İnşaat güvencesi ile yükselen proje ayrıcalıklı özellikleri ile site içerisinde yer almaktadır. Daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 60 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve oturma alanları yer almaktadır.

Bununla birlikte süs havuzu ve ferah yeşil alanlar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Modalina Bergama konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Bergama İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Moda Lina projesinde 1 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 695.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 633 25 28 veya 0 (507) 404 65 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…