Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Bulvar Bornova’da yeni bir yaşam başlıyor

Modda Bulvar İzmir Bornova’da yer alan bir projedir. Modern mimarisi, ulaşım avantajları ve sosyal olanakları ile ilgi çeken projede satışlar devam etmektedir. Projenin ilk yüzde 95’lik kısmı fiyat ve ödeme avantajları ile satılmış durumda. Kalan son yüzde 5’lik daireler için de aynı avantaj ve ödeme koşulları sunulmaktadır. Satışları devam eden proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Bölge yeni bir yaşam alanı kazanıyor

Modda Bulvar projesi hakkında Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral bazı açıklamalar yaptı. Bu açıklamalarda bölgenin proje ile yeni bir yaşam alanına sahip olacağını bildirdi.  Ayrıca, “Modda Bulvar cazip fiyat seçenekleri, ulaşım olanakları, sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla talep görmektedir. Toplam 5 blok 1050 konut olan projenin ilk etabı ise % 95 oranında satıldı. Proje bünyesinde yer alan işletmelerle resmi görüşmeler de devam ediyor. Banka, cafe, restoran, kozmetik, mobilya ve diğer ihtiyaçlara yönelik kurumsal markaların bir arada hizmet verecek. Bölge yeni bir yaşam merkezine kavuşacak.” sözlerini kullandı.

Modda Bulvar projesi hakkında detaylar veren Tekoral sözlerine şu şekilde devam etti. “Bölgede bir çekim merkezi haline gelecek projemiz, sunduğu geniş sosyal imkanların yanında zemin kattaki çarşı konseptiyle de tercih ediliyor. Proje, süpermarket, cafe-restaurant, kuaför, eczane, banka gibi ihtiyaç olan tüm ticari alanları bir arada sunmaktadır. Proje bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve etkinlik alanları ile benzersiz bir yaşam imkanı sunuyoruz. Üst katlarda ise 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Daire tipleri kendi içindeki alternatifleriyle müşteriye çeşitlilik sunabiliyor.”

Modda Bulvar ile depreme dayanıklı binalar hazırlanıyor

Projede yer alan daireler depreme dayanıklı olarak hazırlanmaktadır. Depreme dayanıklı olan daireler konum olarak da avantajlı bir yerde bulunmaktadır. Bu özelliklerinden dolayı proje Sign of The City Premium 2018 En İyi Karma Kullanım kategorisinde ‘Premium Proje’ seçilmiştir.

Modda Bulvar projesi hem özel araç hem toplu taşıma araçları ile ulaşımda avantajlı bir konumdadır. Proje yenilenen İzmir Ana Transfer Merkezine 500 metre mesafede bulunmaktadır.. Ayrıca  İstanbul – Ankara otoban bağlantısına 1 km, Yaşar Üniversitesi’ne 2 km, Ege Üniversitesi’ne 4 km, Alsancak’a 5 km’lik uzaklıkta yer almaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız