Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Bulvar projesinde yaşam başladı

Modda Bulvar projesi cadde mağazaları ve modern konutlar bir arada sizler için satışa sunuluyor. Projenin konumu İzmir’in Bornova İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Ontan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 15.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 blok ve 1050 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Cadde mağazaları ile dikkat çeken proje 15.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 5 blok ve 1050 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise 79 metrekare ile 232 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde yürüyüş ve koşu parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve kafe bulunmaktadır. Bununla birlikte kreş, market ve resepsiyon servisi yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Birinci sınıf malzeme kalitesi ile inşa edilen dairelerde ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Modda Bulvar konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Bornova İlçesi Koşukavak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin en popüler ve canlı ilçelerinden biri olan Bornova, hem Konak ve Alsancak gibi merkezlere kolay ulaşım sağlayan karayollarına yakın konumdadır. Üstelik Bornova Otogar’ın ve Point AVM’nin hemen karşısında yer almaktadır. Eğitim kurumlarına yürüme mesafesindedir. Bornova Atatürk Spor Kompleksi, çeşitli yeşil parklara yakın konumdadır. E-87 karayoluna 5 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ayrıca projenin yakınındaki otobüs durakları ve minibüsler ile Bornova metroya 10 dakikada ulaşmak mümkündür.

Modda Bulvar projesinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Söz konusu dairelerin fiyatları konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 444 67 31 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…