Kategoriler
Proje Haberleri

Modern Life 2 Palandöken 0.69 krediye uygun

Modern Life 2 Palandöken projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanları sunmaktadır. Konut projesi Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi Moder İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesinde tek tip konut seçeneğine yer verilmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Erzurum konut projesi içerisinde 4+1 konut tipine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 195 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 174 metrekare olmaktadır. Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır.

Modern Life 2 Palandöken nerede yer alıyor?

Konut projesi Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor alanları yer almaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları da mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır.

Modern Life 2 Palandöken fiyatları ne kadardır?

Modern Life 2 Palandöken projesinde lansmana özel fiyatlar ve ödeme kolaylıkları sağlanmaktadır. Projede bulunan, brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır. Dairelerin fiyatları 1 milyon 980 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca farklı kat ve cephelerde satılık daireler mevcuttur.

Konut projesi Yeni Evim adı ile başlatılan kampanyaya uygundur. Bu kapsamda konut projesinde yüzde 0.69 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (555) 754 69 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…