Kategoriler
Proje Haberleri

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi

Ispartakule konut projesinde satılık daire fiyatları belli olmuştur. Konut projesi Ege Yapı firması tarafından hayata geçirilecektir. Ege Yapı konut projesi yapılan basın toplantısı ile tanıtılmıştır. Detayların paylaşıldığı toplantıda fiyatlar da belli olmuştur. Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi detaylarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Fiyatlara geçmeden önce proje özellikleri hakkında bilgiler verelim. Modern Yaka Ispartakule projesi İstanbul Avrupa Yakası, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi’nde yer almaktadır. Arsa alanı 19 bin 538 metrekare olan Modern Yaka Ispartakule projesinde toplam 462 adet konut yer almaktadır. Bu konutlar dört adet konut bloğunda yer almaktadır. Dairelerin dışında konut projesinde ayrıca 53 adet de mağaza yer almaktadır.

Ege Yapı Modern Yaka Ispartakule konut projesindeki 462 adet mesken 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Bu daire tiplerinin büyüklükleri ise henüz belli değildir. Ancak projede yer alan dairelere en az 5.5 metrekare balkonların yer aldığı belirtilmektedir. Toplam 515 adet bağımsız bölümün yer aldığı konut projesinin toplam inşaat alanı ise 91 bin metrekaredir.

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi

Modern Yaka Ispartakule projesinde satılık konut fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Konut projesinde Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi kapsamda satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır. Modern Yaka Ispartakule projesinde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ispartakule konut projesinde daire teslimleri ise yaklaşık 30 ayda yapılması planlanmaktadır.

Ege Yapı Modern Yaka Ispartakule projesinin yüzde 70’i yeşil alana ayrılmış durumdadır. Konut projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, kafe alanı yer almaktadır. Ayrıca Ispartakule konut projesinde çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları bulunmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0536 288 37 00  (232) 344 28 24 veya 444 5 345  numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…