Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

ModernYaka Ispartakule 60 ay vade sıfır faiz kampanyası

ModernYaka İstanbul Avcılar’da yer alan bir projedir. Proje Ege Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Şu anda inşaat aşamasında olan projede farklı büyüklüklerde daireler bulunmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve kampanya hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

ModernYaka geniş peyzaj alanına sahip bir projedir. Projede 53 adet ticari alan vardır. Bu alanlara ek olarak 462 adet daire vardır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hazırlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlar geniş olarak tasarlandığından hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Kışın ısınmak için merkezi ısıtma sistemi yer almaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır. Konutlar geniş ve ferah olarak tasarlanmaktadır. 12-25 kat arasında değişen yüksek bloklarda iniş çıkış için asansör kullanılmaktadır. Dairelerin tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır.

ModernYaka projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Bu otopark alanlarını site sakinleri dışında misafirleri de kullanmaktadır. Projede sosyal donatılara da özel olarak önem verilmiştir. Sosyal donatı olarak kapalı yüzme havuzu, açık dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve fitness salonu bulunmaktadır.

ModernYaka daireleri büyüklükleri ve kampanyası

Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Proje kapsamındaki 1 oda 1 salon daireler 69  metrekare ile 72 metrekare arasında kullanım alanına sahiptir. 2 oda 1 salon olan daireler 110 metrekare ile 137 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir. Son olarak ise 4 oda 1 salon daireler 210 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Dairelerin 2024 yılı Nisan ayı sonu teslim edilmesi planlanmaktadır.

ModernYaka projesinde daireler şirket bünyesinde 60 ay vade yüzde 0 faiz ile satılmaktadır. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve yararlanmak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 444 53 43 numarası bulunmaktadır. Numaradan proje hakkında ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje kampanyalarına göz atmak için tıklayınız…