Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Moldavit Center satışları başladı

Moldavit Center Çanakkale merkezde yer alan bir projedir. Proje Güngör İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2023 yılı Ocak ayında teslimi gerçekleşecek olan dairelerin özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Moldavit Center projesi 3.565 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda toplam 82 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. 2+1 dairelerin iki farklı tipi bulunmaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise tek tip olarak tasarlanmaktadır. Projede bulunan dairelerin her birinde birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmıştır. Dairelerde iki adet balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Konutlarda ortak kullanımlı banyolara ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Daire dış kapıları çelik kapıdır. Her dairede vestiyer mevcuttur. Mutfaklarda set üstü ocak ve fırın hazır olarak bulunmaktadır.

Moldavit Center projesinde sosyal alanlara da önem verilmektedir. Site içinde ortak kullanımlı açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun dışında özel spor alanları, kafeterya ve dinlenme yeri olarak da kamelyalar vardır. Çocuklar içinse çocuk oyun parkı hazırlanmaktadır.

Moldavit Center daire büyüklükleri ve fiyatları

Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Daireler şu anda yapım aşamasındadır. Teslimleri için 2023 yılının Ocak ayı verilmektedir. Daire satın alımlarında kredi seçeneği mevcuttur. Ayrıca değerinde araç ve arsa takası da seçeneği de sunulmaktadır.

Moldavit Center 2 oda 1 salon daireler iki tip şeklindedir. Bu dairelerden 87 metrekare kullanım alanına sahip olanlar şu anda 1 milyon 450 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 83 metrekare olanlar ise 1 milyon 400 binden satışa sunulmaktadır. Projedeki geniş daireler olan 3 oda 1 salon daireler 115 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin satış fiyatları ise 2 milyon 100 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Bu sebeple güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Firma iletişim numarası olarak 0 (530) 500 42 17 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan daireler ve proje hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız