Kategoriler
Proje Haberleri

Momentum Alanya satışları başladı

Momentum Alanya projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güzel İnvest firması tarafından hayata geçirilmektedir. 3.751 metrekarelik arsa üzerinde site içerisinde 16 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 12 tanesi 3 artı 1 ve 4 tanesi 5 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.751 metrekarelik arsa üzerinde site içerisinde 16 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 12 tanesi 3 artı 1 ve 4 tanesi 5 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Site ortak kullanım alanları içerisinde; fitness salonu, cafe/bar, sauna, buhar odası, jakuzi, havuz bar ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Ayrıca 140 metrekarelik açık yüzme havuzu ve 15 metrekare çocuk yüzme havuzu mevcuttur. Bunun yanı sıra merkezi oturma alanı ve 1 adet kapıcı dairesi bulunmaktadır.

Asansör, jeneratör, hidrofor, su deposu ve bahçe aydınlatması gibi birçok özelliğe sahiptir. Isı ve su yalıtımlı cephe ve çatı kaplamalar yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Dekoratif demir ferforjeden giriş kapısı mevcuttur. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bina iç hollerde zemin birinci sınıf mermer kaplama uygulanmaktadır.

Momentum Alanya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Fığla Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Alanya Eski Devlet Hastanesi kavşağının sağında yer almaktadır. Üstelik bu konutlar denize 500 metre uzaklıktadır.

Momentum Alanya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.900.000 TL ile 3.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (507) 015 92 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…