Kategoriler
Proje Haberleri

Mood Altınok satışları başladı

Mood Altınok Ankara projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde hayata geçirilecektir. Konut projesi Mood Ankara firması tarafından hayata geçirilmektedir. Daire tipleri neler, ödeme planı nasıl teslim tarihi ne zaman, fiyat listesi ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Susuz Mahallesi’nde yer alan 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Yenimahalle konut projesi 19 katlı iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Susuz konut projesindeki iki blokta toplam 160 adet daire yer almaktadır.

Konut projesinde 160 adet dairenin dışında ayrıca 18 adet ticari ünite yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesinde tüm daireler 4+1 tipinde tasarlanmıştır. 4+1 tipinde tasarlanan dairelerin brüt alanları ise 173 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir.

Konut projede yer alan dairelerde ankastre mutfak, giyinme odası yer almaktadır. Ayrıca konut projesindeki dairelerde ebeveyn banyosu, hilton lavabo gibi özellikler bulunmaktadır.

Konut projesi içerisinde yürüyüş parkuru, basketbol sahası, voleybol sahası gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca konut projesi içerisinde açık otopark, kapalı otopark gibi alanlar da yer almaktadır.

Mood Altınok fiyatları ne kadar?

173 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut projesinde Yeni Evim kampanyasına uygundur. Bu kapsamda yüzde 0.69 faiz oranı ve 180 ay vade imkanı bulunmaktadır.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği konut projesinin teslim tarihi ise 2024 yılı Aralık ayı olarak planlanmıştır.

Mood Altınok nerede yer almaktadır?

Yenimahalle konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde yer almaktadır. Projenin satış ofisi Susuz Mahallesi, 2. İnönü Caddesi, No:53 Yenimahalle / Ankara adresinde bulunmaktadır. Konut projesi marketlere, sağlık ocaklarına, eczanelere yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca eğitim kurumlarına, alışveriş merkezlerine de yakın bir komunda yer almaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi için 0216 504 77 00 veya 0533 020 24 42 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız