Kategoriler
Proje Haberleri

MoreLight Villaları krediye uygun satışları başladı

MoreLight Villaları Kayseri Melikgazi’de yer alan bir projedir. Proje More GYİ tarafından hayata geçirilmektedir. Villalardan oluşan projede satışlar başlamış durumda. Satışta olan villaların büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

More Light Villaları iki katlı olarak hazırlanan villalardan oluşmaktadır. Konutlarda dört adet banyo bulunmaktadır. Banyoların bazıları ortak kullanım banyosu bazıları ebeveyn banyosudur. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir alanda yer almaktadır. Ebeveyn odasında banyoya ek olarak giyinme odası vardır. Ayrıca ütü odası ve çamaşır odası da villalarda bulunmaktadır. Konutların dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. İç kapılar ise özel tasarımlı dayanıklı kapılardır. Konutlarda hem ses hem ısı yalıtımı mevcuttur. Evlerin ısınması için yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

MoreLight Villaları güvenliği için kesintisiz güvenlik hizmeti verilmektedir. Bu güvenlik hizmetine ek olarak site içinde kameralı güvenlik sistemleri de devrededir. Her villanın kendine ait bahçe alanı bulunmaktadır. Bu bahçe alanlarında oturmak, dinlenmek ve eğlenmek için özel alanlar tasarlanabilmektedir.

MoreLight Villaları konumu ve satışları

Şehir ile doğanın harika uyumuna tanıklık eden bir projedir. Proje şehir merkezine 4,5 kilometre mesafededir. Ayrıca Erciyes Üniversitesi’ne 3,5 kilometre mesafede yer almaktadır. Villalar banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Uzaktan alıcılar için görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır.

More Light Villaları 5 oda 2 salon olarak bulunmaktadır. Villaların brüt kullanım alanı 240 metrekaredir. Net kullanım alanı ise 185 metrekaredir. Villalar şu anda 8 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları ve ödeme seçeneklerini firmadan öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (533) 581 70 68 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız