Kategoriler
Proje Haberleri

Mosaic BeyMahall Gaziantep satışları başladı

Mosaic BeyMahall Gaziantep projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mosaic Global İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blokta toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik binalarda ticari alanlar da yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mosaic Global İnşaat tarafından hayata geçirilen bu proje modern yapısı ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 2 blokta toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik binalarda ticari alanlar da yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 222 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 163 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Isıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılmaktadır. Üstelik binada geniş asansör yer almaktadır.

Mosaic BeyMahall Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Turgut Özal Burvarı’nda inşa edilmektedir. Proje henüz yapım aşamasındadır. Üstelik 2022 yılının 4. çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Mosaic BeyMahall Gaziantep projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 222 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 542 441 54 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…