Kategoriler
Proje Haberleri

Mrc Garden Life satışları başladı

Mrc Garden Life projesinde ferah ve nezih bir yaşam fırsatı sunan ultra lüks konutlar inşa edilmektedir. Projenin konumu Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Göktürk Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 11.000 metrekarelik alan üzerinde 110 adet ultra lüks daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Her detayı incelikle düşünülmüş proje 11.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 110 adet ultra lüks daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Geniş yeşil alana sahip site içerisinde çocuk oyun alanları, mini futbol ve basketbol sahası, fitness aletleri ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bununla birlikte otantik bitkilerle çevrili peyzaj alanı, oturma alanları, çocuk yüzme havuzu ve kapalı bahçe alanı mevcuttur.

Asansör, sistemi ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Modern tasarım uygulanan mutfak içerisinde ankastre mutfak seti ve akrilik dolaplar bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Mrc Garden Life konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Akyazı İlçesi Yunus Emre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine 5 dakika mesafede yer almaktadır. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde belediye, cami, park alanı ve eğitim kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mrc Garden Life fiyatları ne kadardır?

Mrc Garden Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Projedeki 1 artı 1 daireler 450.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL ile 1.325.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (531) 253 56 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…