Kategoriler
Proje Haberleri

MSY Nefes Pendik satışları devam ediyor

MSY Nefes Pendik konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Pendik İlçesinde yükselen proje MSY Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Pendik İlçesi Çınardere Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler deniz manzarasına sahip olup su tasarrufu sağlayan gri su sistemine sahiptir.

Proje, 3 blok ve 195 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca projenin %60’lık bir kısmı yeşil alana ayrılmıştır. Site içerisinde açık yüzme havuzu, kamelyalar, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, spor sahaları gibi sosyal olanaklar sunulmaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Büyüklükleri ise brüt 90 metrekare ile 143 metrekare arasında değişmektedir.

MSY Nefes Pendik fiyatları ne kadar?

Pendik konut projesinde kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları özel indirimlerle sunulmuştur. Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

90 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 1 milyon 90 bin TL,

120 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 1 milyon 355 bin TL,

143 metrekare büyüklüğündeki 4+1 daireler 2 milyon 57 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

MSY Nefes Pendik nerede yer alıyor?

Konut projesi Pendik’in Çınardere Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Aydos Ormanları’na, Gözdağ Sosyal Tesisleri’ne, sahile ve toplu taşımaya yakın lokasyondadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 444 49 58 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…