Kategoriler
Proje Haberleri

Mudanya Kaya Life Aralık 2022’de teslim

Mudanya Kaya Life projesi ultra lüks detayları ve konforlu hayat standartları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özkay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.800 metrekarelik inşaat alanı üzerinde her biri 4 katlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özkay İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 3.800 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı olan modern bloklar yükselmektedir. Bu bloklardaki daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 143 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır ve kurutma makinası odaları bulunmaktadır. Dairelet geniş salon, mutfak ve balkon alanlarına sahiptir. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Mudanya Kaya Life konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Halitpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kent merkezinde konumlanan proje eşsiz dağ manzarasına sahiptir. Çevresinde çeşitli eğitim kurumları ve semt pazarı bulunmaktadır.

Mudanya Kaya Life fiyatları ne kadar?

Mudanya Kaya Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.980.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslimi 30 Aralık 2022 tarihi olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 368 20 59 veya 0 (532) 716 46 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…