Kategoriler
Proje Haberleri

Muyan Elegant Bahçe satışları başladı

Muyan Elegant Bahçe projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Muyan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.500 metrekarelik arazi üzerinde 3 blok ve toplam 54 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.500 metrekarelik arazi üzerinde 3 blok ve toplam 54 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekare ile 75 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Muyan Elegant Bahçe nerede yer alıyor?

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Nusratiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde sağlık ocağı, alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Muyan Elegant Bahçe fiyatları ne kadar?

Muyan Elegant Bahçe projesindeki brüt 70 ile 75 metrekare arasında olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (546) 492 94 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…