Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

My City Menderes satışları devam ediyor

My City Menderes İzmir’de yer alan bir projedir. İzmir’in gelişen ilçelerinden birisinde yer alan proje HSA İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları devam eden daireler hakkında genel bilgiler, özellikleri, büyüklükleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daireleri özellikleri

My City Menderes İzmir’in en prestijli projeleri arasında yer almaktadır. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 28 adet daire bulunmaktadır. Daireler 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Bütün dairelerde hem yaz hem kış kullanımına uygun balkonlar vardır. Mutfak ve salon ayrı olarak daire içinde yer almaktadır. Ankastre mutfaklarda özel mutfak doğalgazı da yer almaktadır. Konutların iç kapıları birinci sınıf lake malzemeden üretilmiş olup dış kapılar çelik kapıdır. Ortak banyo dışında yatak odası içine konumlandırılmış ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Vestiyer ve ahşap süpürgelik tüm dairelerde mevcuttur. Binaların bodrum katlarında her daire için özel kiler bölümü vardır. Dairelerin ısınması için yerden ısıtmalı doğalgaz sistemi mevcuttur. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

My City Menderes projesinde güvenlik için 24 saat güvenlik sistemleri mevcuttur. Bu sistemlere ek olarak kapalı devre kameralı güvenlik sistemleri de vardır. Araç park etmek için açık otopark alanı mevcuttur. Bahçe alanında özel aydınlatma mevcuttur. Bu alanda ayrıca açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzları hem yetişkinler için hem de çocuklar için ayrı ayrı olarak projede yer almaktadır. Bahçe alanında ayrıca sohbet etmek için özel tasarım kamelyalar da bulunmaktadır.

My City Menderes konum özellikleri ve fiyatları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Gaziemir ve Adnan Menderes Havalimanına 4 dakika uzaklıktadır. Ege Serbest Bölgesi ve Sarnıç Sanayi Bölgesine 5 dakika mesafededir. Çeşme- Aydın otoyoluna 6 dakika, Gümüldür- Özdere’ye ise 30 dakika uzaklıktadır.

My City Menderes projesinde dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 3 oda 1 salon brüt 170, net 155 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 4 milyon 850 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bunun için güncel fiyatları ve satış avantajlarını firmadan öğrenebilirsiniz. Firma ile iletişim için 0 (232) 220 01 70 ya da 0 (555) 644 39 16 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız