Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

My Home Villaları Silivri satışları başladı

My Home Villaları, İstanbul Silivri’de yer alan bir projedir. Bors Yapı tarafından hayata geçirilen projenin tamamı villalardan oluşmaktadır. İnşaat aşamasında olan projede villaların satışları başlamış durumda. Projede yer alan villaların özellikleri, projeye ait diğer merak edilenler ve villaların fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

My Home Villaları, iki katlı olarak tasarlanan villalardır. Bu villalar 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmaktadır. Villalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Konutlarda birinci sınıf malzeme ile tasarım yapılmaktadır. Yüksek tavanlı ferah konutların dış kapısı çelik kapı olarak tasarlanmaktadır. Villalarda ısınma yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Yaz aylarında serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Her villanın kendisine ait hem açık bahçesi hem de cam ile kapalı kış bahçesi vardır. Bu bahçelerde mevsimine ve iklime uygun olarak ağaç ya da bitkiler yetiştirilmektedir. Villaların tüm odalarında bahçe manzarası vardır. Dairelerde 3 adet banyo bulunmaktadır. Bu banyolar konumlarına göre ortak kullanım ya da ebeveyn kullanımı içindir.

My Home Villaları araç parkı için otopark vardır. Villaların güvenliğini sağlamak için 7/24 güvenlik hizmetleri sunulmaktadır. Her villanın kendisine ait açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzların kenarlarında özel güneşlenme alanları da mevcuttur. Ayrıca yine güneşlenmek ve manzara izlemek için her villada özel teras alanı da bulunmaktadır.

My Home Villaları konum özellikleri

Villalar önemli eğitim kurumları ve sağlık kurumlarına yakındır. Silivri Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Ek Hizmet Binası’na 4,2 km, Silivri 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na 5,3 km ve Kavaklı Aile Sağlığı Merkezi’ne 490 metre uzaklıktadır. Eğitim kurumları olarak İstanbul Silivri Rumeli Üniversitesi’ne 4,5 km, İstanbul Rumeli Üniversitesi – Fikriye Balcı Yerleşkesi’ne 9,4 km, Kavaklı İlkokulu’na 861 metre ve Selimpaşa İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 3,1 km mesafededir. My Home Villaları yakınlarında market, alışveriş merkezi, manav bulunmaktadır.

Projede yer alan villalardan 5 oda 1 salon olanları brüt 280, net 220 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu villalar şu anda 11 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişebilir. En güncel fiyatları öğrenmek için 0552 763 21 63 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız