Kategoriler
Proje Haberleri

My Life Home satışları devam ediyor

My Life Home projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gürdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen sitede 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 teraslı ve 5 artı 1 loft dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

9.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen sitede 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 teraslı ve 5 artı 1 loft dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 122 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 loft dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 315 metrekare olmaktadır. Proje, C 35 sınıfı beton kullanımı ile son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Ayrıca kafeterya, kamelyalar ve peyzaj alanı mevcuttur. Çift asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu, yangın merdiveni ve temizlik/peyzaj bakım hizmeti gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Dış cephede ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca iç duvarlarda ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Ayrıca antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

My Life Home fiyatları ne kadar?

My Life Home projesinde kişiye özel faiz 120 ay vade ile Vakıfbank garantörlüğünde satışlar yapılmaktadır.

Brüt 122 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 800 TL ile 2 milyon TL arasında değişmektedir.

Brüt 165 ile 168 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 280 bin TL ile 2 milyon 670 bin TL arasında değişmektedir.

247 metrekare brüt alana sahip 4+1 teraslı dairelerin fiyatları 4 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 302 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 loft dubleks dairelerin fiyatları 3 milyon TL ile 3 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir.

My Life Home nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup şehir, doğa, peyzaj ve havuz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Konak Meydan 25 kilometre, Havalimanı 40 kilometre ve Eski Foça 38 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 999 61 66 veya 0 (532) 545 93 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…