Kategoriler
Proje Haberleri

Mylife Point satışları güncel fiyatları

Mylife Point Aydın’ın Söke ilçesinde yer alan bir projedir. Proje Yavuzlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Teslimleri 2023 yılı Haziran ayında yapılacak olan daireler şu anda satıştadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin büyüklükleri

Mylife Point toplam 5376 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda 7 adet dükkan ve 184 adet konut bulunmaktadır. Konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hazırlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yazlık hem kışlık olarak kullanıma uygundur. 1 oda 1 salon dairelerde salon ile mutfak ayrıdır. Bir adet ortak kullanım banyosu bulunmaktadır. 2 oda 1 salon dairelerde mutfak ile salon ayrıdır. Ortak kullanım banyosunun dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır. Bu dairelerde odalara ek olarak bir de kiler bulunmaktadır. 3 oda 1 salon daireler de ise 2 oda 1 salon dairelere ek bir adet daha oda vardır. Bütün dairelerin mutfaklarında set üstü ocak, fırın, davlumbaz bulunmaktadır. Bütün banyolarda ise duş kabini hazır olarak yer almaktadır.

Mylife Point sitesi içinde güvenlik için 24 saat özel güvenlik sistemleri vardır. Ayrıca kamera ile de bu sistemler desteklenmektedir. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör vardır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak inşa edilmektedir.

Mylife Point güncel satış fiyatları

Proje kreş, eczane, hastane, okul, market, semt pazarı gibi önemli alanlara yakın konumdadır. Bu konumların dışında daha uzak yerlere ulaşım için özel araç ya da toplu taşıma araçları kullanımı söz konusudur. Projedeki 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir.

Mylife Point projesindeki 1 oda 1 salon 45 metrekare kullanım alanına sahip daireler 2 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 2 oda 1 salon 84 metrekare kullanım alanına sahip daireler ise şu anda 2 milyon 620 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışları ve proje hakkında daha fazla bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (256) 518 70 00 ve 0 (533) 419 42 36 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız