Kategoriler
Proje Haberleri

Nata İncek Konutları satışları devam ediyor

Nata İncek Konutları üst gelir grubuna hitap eden modern yaşam alanlarına sahip bir projedir. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nata Holding’e bağlı Nata İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 16.000 metrekarelik alan üzerinde 4 blok ve toplam 175 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nata Holding’e bağlı Nata İnşaat tarafından yürütülen proje 16.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 20 katlı 4 blok ve toplam 175 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 297.20 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 222.14 metrekare olmaktadır. 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 565 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 395 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin 12.000 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmıştır. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, süs havuzu ile sosyal tesis ve hizmetler sunulmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Nata İncek Konutları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi, Kümeevleri Sokak, Taşpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. ODTÜ Ormanının hemen kıyısında ve TED Koleji’nin kuzeyinde yükselmektedir. Bir üst sokağından geçen 2855. Cadde üzerinden doğrudan D-750 otoyoluna çıkabilmektedir. Ayrıca Ankara’nın içine ve dışına kişisel araçlarınız ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Nata İncek Konutları fiyatları ne kadardır?

Nata İncek Konutları projesi tamamlanmış ve daire satışları devam etmektedir. Ayrıca projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 4 artı 1 konut tipindeki dairelerin fiyatı bulundukları kat ve bloka göre farklılık göstermektedir. Dairelerin büyük bölümü satılmış durumdadır. Üstelik kalan konutlara yönelik firma bünyesinde yeni bir kampanya başlatılmıştır.

Bu proje hakkında güncel fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 537 035 91 29 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…