Kategoriler
Proje Haberleri

Natura Alacaatlı çok özel fırsatlarla satışta

Çankaya konut projesi Fırat Life Style firması güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi’nde yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Natura Alacaatlı projesinde daire satışlarına da başlanmıştır. Lansman öncesi fırsatlardan yaralanmak için web sitesinde yer alan formu doldurmak yeterli olacaktır.

Proje özellikleri neler?

Alacaatlı konut projesi Alacaatlı İncek Yolu 4974. Cadde üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde toplam iki konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca bu iki konut bloğunda ise toplam 150 adet daire seçeneğine yer verilmektedir. Çankaya konut projesinde dört farklı tip daire seçeneğine yer verilmektedir.  Bu daire seçeneklerine baktığımızda ise 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelerin olduğu görülmektedir.

Çankaya konut projesinde yer yer alan 2+1 tip dairelerin net 106 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tipindeki daireler net 135.04 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.  4+1 tipindeki daireler net 159.94 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 5+1 tip daireler ise net 220.53 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.  Konut projesindeki daireler 3.05 metre kat yüksekliğine sahip olacak şekilde projelendirilmiştir.

Projede sosyal alanlar neler?

Konut projesinin 24 bin metrekaresi peyzaj ve yeşil alana ayrılmış durumdadır. Ayrıca projede süs havuzu, kamelyalar, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca çocuk oyun alanı, açık otopark alanı, açık spor alanı gibi alanlarda yer almaktadır.

Toplam 150 adet konutun yer aldığı projede lansman öncesi fırsatlar ile satışlar başlamıştır. Konut projesinde satılık daire fiyatları henüz belli değildir. Ayrıca konut projesinde ödeme planı ve teslim tarihi gibi bilgiler de belli değildir. Tüm bu bilgiler belli olduğunda bu bilgiler sitemizde yer alacaktır.

Natura Alacaatlı nerede yer alıyor?

Konut projesi Alacaatlı İncek Yolu, 4974. Cadde, Alacaatlı Mahallesi,  Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Proje Atılım Üniversitesi’ne, Ted Ankara Koleji, Ufuk Üniversitesi’ne ve Maya Okulları’na yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0312 280 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…