Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Natura Batıkent yüzde 0.84 faiz oranıyla satışta

Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Turgut Özal Mahallesinde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Fırat Life Style firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Natura Batıkent çok yakında hayata geçirilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Yenimahalle konut projesi Turgut Özal Mahallesinde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje lüks dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içlerinde yangın-hırsız alarmı, vestiyer, giyinme odası, kileri ebeveyn banyosu gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca projede gömme dolap, yüz tanıma&parmak izi, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklara da yer verilmiştir. Proje toplam 6 blok 613 konuttan meydana gelmektedir.

Proje kapsamında 60 bin metrekarelik alan peyzaja ayrılmıştır. Ayrıca site içerisinde açık-kapalı havuz, spor sahaları, aqua park, paten, kaykay parkuru, seyir terasları gibi sosyal olanaklar da yer almaktadır. Bunların yanı sıra seyir terasları, aktivite salonları, fitness center, spa merkezi, çocuk eğlence alanları da bulunmaktadır. Natura Batıkent konut projesinin tanıtımı yapılmış olup daireler satışa sunulmuştur. Proje kapsamında iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 ve 6+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 205 metrekare ile 350 metrekare arasında değişmektedir.

Natura Batıkent fiyatları ne kadar?

Yenimahalle’de yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projede farklı büyüklüklere sahip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Ayrıca başlatılan kampanya kapsamda satışları devam;

205 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 2 milyon 490 bin TL,

350 metrekare brüt alana sahip 6+1 tip daireler 4 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daireler uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulmaktadır. Konut projesinde yüzde 0.84 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı da sunulan fırsatlar arasında yer almaktadır.

Natura Batıkent nerede yer alıyor?

Yenimahalle konut projesi Turgut Özal Mahallesi,  Çakırlar Şehit Kaymakam Fatih Safitürk Bulvarı, No: 75 Yenimahalle/Ankara adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje merkeze ve tüm sosyal alanlara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 280 28 28 ve 0533 406 12 28 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…