Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Natura Çakırlar indirim kampanyası fırsatıyla satışta

Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Turgut Özal Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Fırat Life Style firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Natura Çakırlar çok yakında hayata geçirilecektir. Ayrıca proje kapsamında özel indirimli satışlar devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Yenimahalle konut projesi Turgut Özal Mahallesinde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje lüks dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içlerinde yangın-hırsız alarmı, vestiyer, giyinme odası, kileri ebeveyn banyosu gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca projede gömme dolap, yüz tanıma&parmak izi, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklara da yer verilmiştir. Proje toplam 4 blok 264 konuttan meydana gelmektedir.

Proje kapsamında 22 bin metrekarelik alan peyzaja ayrılmıştır. Ayrıca site içerisinde kapalı havuz, spor sahaları, çocuk eğlence alanları, yürüyüş parkuru, fitness salonu gibi sosyal olanaklar da yer almaktadır. Bunların yanı sıra spa merkez, atölyeler, kapalı otopark, 7/24 güvenlik de bulunmaktadır. Natura Çakırlar konut projesinin tanıtımı yapılmış olup daireler satışa sunulmuştur. Proje kapsamında iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 ve 4+1 teraslı olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 210 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Natura Çakırlar fiyatları ne kadar?

Yenimahalle’de yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projede farklı büyüklüklere sahip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Ayrıca lansman kapsamda satışları devam;

210 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Fiyatlar 2 milyon 475 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Başlatılan kampanya kapsamında ise yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Aynı zamanda daireler uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulmaktadır.

Natura Çakırlar nerede yer alıyor?

Yenimahalle konut projesi Turgut Özal Mahallesi’nde konumlandırılacaktır. Ayrıca proje merkeze ve tüm sosyal alanlara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 280 28 28 ve 0533 406 12 28 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…