Kategoriler
Proje Haberleri

Natura Çakırlar Plus satışta

Fırat Life Style tarafından tasarlanan Natura Çakırlar Plus projesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Batıkent’te yüksek sosyal olanaklara sahip bir yaşam sunmaktadır. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Tek blokta ise toplam 69 adet konut yer almaktadır. Projenin detaylarına haberimizin devamından  ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

4+1 daireye sahip olan konut projesi 8 bin 790 m2 arsa üzerine konumlandırılmıştır. Teslimatın 2024’ün 2. çeyreğinde gerçekleşeceği projede, anahtar teslimi daireler bulunmaktadır. Projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri, toplamda 5 bin 865 m2 peyzaj alanına sahip olmasıdır. Doğayı ve insanı yaşamın tam merkezine alan peyzajda, temiz havaya doyacağınız yürüyüş parkurlarından, dinlenme alanlarına, botanik bahçesine kadar her şey düşünülmüştür. Ayrıca, her daire için özel olarak tasarlanan kapalı otopark ve misafirler için düşünülmüş açık otopark imkânı da bulunmaktadır.

Natura Çakırlar Plus projesi, güneş enerjisinden olabildiğince faydalanabilecek şekilde konumlandırılmıştır. Ayrıca önü açık yerleşimi ile ferah ve aydınlık bir yaşam sunmaktadır. Projede, Isı & Ses Yalıtımı, Çok Amaçlı Spor Alanı, Çocuk Parkı, 24 Saat Güvenlik bulunmaktadır. Ve ayrıca Jeneratör, Gri Su Deposu ile Doğa Dostu Ekonomik Bina gibi ayrıcalıklar da mevcuttur. Konut projesinde fiyat listesi, ödeme planı, daire büyüklükleri hakkında henüz belli değildir. Bilgiler belli olduğunda bilgiler sitemizde yer alacaktır.

Natura Çakırlar Plus nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, yenilikçi ve şehre yakışan özgünlüğü, konforlu mimarisi, geniş daire tipleri ve doğaya verdiği önem ile yaşama değer katan bir prensiple tasarlanmıştır. Projenin bölgeye artı değer katması beklenmektedir. Ayrıca konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Batıkent’te yer almaktadır. Konut projesi 2024 yılı ortalarında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 280 28 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…