Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Natura Orman satışları başladı

Natura Orman Evleri projesi Fırat Life Style firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar Mahallesi’nde yer almaktadır. Gölbaşı konut projesinde satışlar başlamıştır. Ayrıca konut projesinde bir kampanya başlatılmıştır. Ankara konut projesinde daire tipleri neler, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek? Kampanya detayları neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Taşpınar Mahallesi, 2805. Caddesi üzerinde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. 2805. Caddesi üzerindeki arsa alanı üzerinde ise üç adet konut bloğu yer almaktadır. Üç adet konut bloğunun iki tanesi 29 katlı, bir tanesi ise yatay mimaride 5 katlı olarak projelendirilmiştir. Bu üç adet konut bloğunda ise toplam 486 adet konut yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesindeki 486 adet daire tek tipte ve iki farklı büyüklükte tasarlanmıştır.

Projedeki konut tipleri ise tek tip ve iki farklı büyüklükte 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 daireler içerisinde bahçe katı daireler de yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 85.05 metrekare ile 100.06 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesindeki 2+1 tip daireler brüt 85.05 ve 100.06 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Natura Orman Konutları projesi içerisinde kameralı güvenlik, kamelyalar yer almaktadır. Projede ayrıca yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk oyun parkı ve peyzaj alanları yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde açık otopark, kapalı otopark alanları yer almaktadır.

Natura Orman fiyat listesi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, konutun tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları henüz belli olmamıştır. Daire fiyatları belli olduğunda fiyatlar web sitemizde yer alacaktır.

30 ay vade ve sıfır faiz fırsatı

Konut projesinde daire sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatılmıştır. Kampanya kapsamında ilk etapta yüzde 30 peşinat ödenmesi gerekmektedir. Kalan tutar ise 30 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile Natura Orman projesinden daire sahibi olmak mümkündür. Projenin 2025 yılı sonlarına doğru tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Natura Orman nerede yer almaktadır?

Gölbaşı konut projesi önemli kurum ve kuruluşlara yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje markalı konut projelerine yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Bununla birlikte proje, Migros’a yürüme mesafesindedir. Konut projesi Taşpınar Mahallesi, 2805. Cadde, No: 8 İncek – Gölbaşı / Ankara adresinde yer almaktadır.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0312 280 28 28 numaralı telefonu arayınız…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberleri için tıklayınız…