Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Natura Teras Evleri satışları devam ediyor

Natura Teras Evleri Çanakkale merkezde yer almaktadır. Plast Form Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı boyutlarda çok sayıda dairelerin bulunduğu projede satışlar devam etmektedir. Proje detayları, dairelerin özellikleri ve proje hakkında merak edilenlerin tamamı haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Natura Teras Evleri toplam 104 daireden oluşmaktadır. Bu dairelerden 14 adedi 2+1, 90 adedi 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerde salon ile mutfak ayrı ayrıdır. Her dairede hem ortak kullanım için hem ebeveyn kullanımı için ayrı banyolar vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içindedir. Daire içlerinde özel tasarımlı iç kapılar vardır. Daire dış kapısı olarak ise çelik kapı kullanılmaktadır. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Ayrıca teraslı ve verandalı daire seçenekleri de bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Merkezi ısıtma sistemi sayesinde evlerde sıcak su da hazır olarak bulunmaktadır.

Natura Teras Evleri sakinlerinin araçlarını park etmesi için kapalı otopark bulunmaktadır. Site etrafı bahçe duvarları ile çevrilidir. Belirli noktalardan siteye giriş çıkış sağlanmaktadır. Bu sebeple güvenliği kolay sağlanmaktadır. Projede sosyal donatılara da önem verilmiştir. Yüzme sporunu sevenler için özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir. Ayrıca çocukların oyun oynaması için özel oyun parkı da hazırlanmaktadır.

Natura Teras Evleri satış fiyatları

Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin satışlarında uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. 2 oda 1 salon daireler brüt 87, net 75 metrekare büyüklüğündedir. Şu anda fiyatları 1 milyon 860 binden başlamaktadır. Projenin diğer daireleri olan 3 oda 1 salon daireler brüt 107, net 90 metrekare büyüklüğündedir. Fiyatları ise 2 milyon 286 binden başlamaktadır.

Natura Teras Evleri dairelerinin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Verdiğimiz fiyatlarda zaman içinde değişiklik olabilir. Bu sebeple güncel daire fiyatları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0 (286) 213 90 33 ve 0 (530) 505 45 37 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız