Kategoriler
Proje Haberleri

Natura Vadi satışa sunuldu

Dikkat çeken projelerin ve çok kazandıran yatırımların markası Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile yeni bir projeye imza atılmıştır. Natura Vadi Ankara projesi 22 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen büyük bir lansman töreniyle satışa açılmıştır. Lansman töreninin sunuculuğunu Türkiye güzellerinden Nefise Karatay’ın yapmıştır. Törene, iş, sanat, cemiyet, siyaset ve bürokrasi dünyasından önemli isimler katılım sağlamıştır. Lansmanda gün boyu etkinliklerin düzenlenmiştir. Ayrıca projenin örnek dairesi de davetlilerin beğenisine sunulmuştur. Projenin konumu, konsepti, mimarisi ve proje tanıtım ofisi ziyaretçilerden tam not almıştır. Projede açılışa özel kampanya düzenlenmiştir. Konut alacaklara %10+%10 indirim fırsatı sağlanmıştır. Ön talep aşamasında büyük ilgi gören projenin lansmanında da oldukça yüksek bir konut satışı gerçekleştirilmiştir.

Natura Vadi Lansman Törenine Birçok Yatırımcı Katılım Sağladı

Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca, lansman töreninin açılış konuşmasını yapmıştır. Ayrıca; ‘’Ülkemizde her sene 750 bin yeni konut ihtiyacı olmaktadır. Fakat son dönemlerde yeni konut inşa edilemediğinden hem kira hem de satış fiyatları artmıştır. Biz Fırat Life Style ile birlikte ortak olarak büyük çaplı bir projeyi daha hayata geçirdik.  Sektörün böyle yeni konut taleplerine ihtiyacı vardır. Bu arz-talep dengesini doğru şekilde ülkemizin ve vatandaşlarımızın menfaatleri kapsamında karşılamak üzere yola çıktık.

Projemize daha en başında, lansman öncesi dönemde rekor sayıda talepte bulunulmuştur. Bu durum bizim için yeni bir konut projesine ne kadar çok gereksinim olduğunu bir daha göstermiştir. Biz de dostlarımızın bu talebini karşılıksız bırakmamak adına lansman döneminde maliyetlerin altında bir fiyat politikası ile satışa çıktık. Şimdi konut alanlar projenin maliyetinin altında konut alabilmektedir. Bir yıl sonra en az %100 kazandıklarını kendileri de göreceklerdir. Çünkü lansman süreci satış fiyatlarının maliyetlerin altında tutulduğu bir süreçtir. İlerleyen günlerde maliyetlerin fiyatlara yansıtılması da kaçınılmaz olacaktır.’’ dedi.

Faruk Koca, Fırat Life Style Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fırat’ı da sahneye davet etti. Ayrıca Natura Vadi gibi Ankara’ya değer katacak önemli bir projeye beraber imza attıkları için teşekkür etti.

Natura Vadi Ankara projesi Türkiye’nin en büyük proje tanıtım ofisine sahip bir projedir. Ayrıca proje, “Ankara’nın En İyi Vaadi” mottosuyla yola çıkmıştır.  Çankaya’nın en değerli konumunda yer almaktadır. Proje, 375.000 m² inşaat alanı üzerine kurulmuştur ve toplamda 909 adet konuttan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra 10 konut ve 1 ticari bloktan oluşmaktadır. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer almaktadır. 35.000 m² yeşil alanı, zengin sosyal donatıları, cadde mağazaları ile de sakinlerine eşsiz bir yaşam sunmaktadır.

Projenin 2024 Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca proje, konut sektörünü canlandırma hedefiyle hayata geçirilen ilk evim konut finansman paketinin düşük faizli kredi olanaklarına ilaveten ilk fiyat ve erken alım imkanı sunmaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…